Magazin21: A Palóc Világtalálkozó nem maradhat el | |


Magazin21


2020-10-11 13:39:24

Bevonulás, fények, showműsor, tehetségkutató, libabőr...

Szeptember 12-én újra bevetésen volt az ÉTER csapata, hogy teljesítsék küldetésüket: senkit sem hagynak élőzene nélkül, még ebben a bizonytalan helyzetben sem, és mivel az összefogás erejében hisznek, ezért egy értékes és barátságos közösséget építenek!


2020. szeptember 12. - Eger, Uránia Mozi és Rendezvényközpont.

Szeptember 1-ig adhatták le jelentkezésüket az érdeklődők, ahonnan 10 zenekar és 10 DJ juthatott tovább az ÉTER Light színpadára. Közülük került ki az az előadó aki részt vehet az Öröm a Zene döntőjében. Az eddigi ÉTER fesztiváloktól eltérően a rendezvény egy nap alatt zajlott le és limitált volt a közönségszám is.

A szervezők a zsűrivel karöltve a megszokott ÉTER élményt, profizmust és értékes díjakat biztosítottak a versenyzők és a szűk körű közönség számára is. A mostani, Light elnevezés nem azt jelentette, hogy lazított a csapat a megszokott profizmuson és szakmai felkészültségen. Annál is inkább, hiszen olyan teátrális megjelenést adott a résztvevők számára, hogy aki ott járt, úgy érezte, valósággal egy másik univerzumba csöppent. Az esemény természtesen a járványügyi előírások kereteit figyelembe véve került megrendezésre. 

Az est fénypontját ráadásul tovább emelte a New Level Empire koncertje is, ami méltó lezárást és levezetést biztosított a Tehetségkutató napnak. A teljes nap programja a következőképp alakult: 

09:00 Regisztráció
10:10 Megnyitó, sorsolás, zsűri bemutatkozása
11:00 Feltörekvő Zenekarok Fesztiválja (11 zenekar)
17:00 DJ-k Arénája (10 Dj)
18:00 Workshop
20:30 New Level Empire koncert
22:00 Eredményhirdetés
22:30 After Party - DJ Pryce

Idén még egy újítás történt az ÉTER történetében: az összes előadót élőben követhette a közönség a közösségi médián keresztül, így aztán valóban senki nem maradt dallamok nélkül. Egy nagy gratulációt igazán megérdemelnek mind a versenyzők, akik emelték a nap színvonalát, mind pedig a győztesek. A helyezéseket itt tudjátok megtekinteni, a képes- és videós élménybeszámolót pedig ezen a linken tudjátok elolvasni. 
× Note! Be kell jelentkezned hogy hozzászólhass a cikkhez!


Hozzászólások:

Elérhetőségeink

Cím
3100
Salgótarján
Budapesti út 39
Telefon
+36 (32) 745 647

Támogatóink